Prenova celostne podobe.

S podjetjem Anteja ECG že več let uspešno sodelujemo pri pripravi različnih poročil, izrisu grafičnih elementov, oblikovanju voščil …, zaupali pa so nam tudi prenovo celostne podobe in spletne strani.

Znak predstavlja del stiliziranega globusa, pike simbolizirajo »verigo« (value chain), sama postavitev ponazarja rast (od spodaj navzgor), spominja pa tudi na krila (»emerging industry«). Pisava je mehka, »napeta«, vendar s sodobnim in tehnološkim videzom/občutkom.

Kaj smo naredili:

  • prenova celostne podobe: osvežitev logotipa, določitev tipografskih konstant, barvna lestvica, priročnik CGP z navodili za uporabo;
  • oblikovanje tiskovin: vizitka, dopisni list, različna poročila;
  • oblikovanje novoletnih voščilnic;
  • oblikovanje in izdelava spletne strani.
FollowFb.Ins.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.

Na naši stran uporabljamo piškotke, ki analizirajo uporabo naše spletne strani in nam pomagajo zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o uporabi naše spletne strani delimo tudi z našim analitičnim partnerjem, ta pa jih lahko združuje z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali, ali tistimi, ki ste jih zbrali od vaše uporabe drugih storitev. Google pravilnik o zasebnosti>