Politika zasebnosti

V podjetju KofetARTca, ustvarjalni studio, d.o.o.,  matična št.: 6006388000, s poslovnim naslovom na Štihova ulica 15, 1000 Ljubljana, obravnavamo varstvo vaših osebnih podatkov resno in odgovorno.

Z osebnimi podatki, ki nam jih zaupate, ravnamo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugimi veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Za nas kot upravljavca je pomembno, da razumete, kaj počnemo z vašimi osebnimi podatki in kako skrbimo za njihovo varnost, zato priporočamo, da se seznanite z vsebino tega dokumenta. Če boste imeli v zvezi z vašo obdelavo osebnih podatkov kakršnakoli vprašanja ali zahteve, nam jih pošljite na nabiralnik@kofetartca.si.

Katere vaše osebne podatke obdelujemo in za kakšen namen?

Z namenom, da vam posredujemo obvestila in novice o novih izdelkih, storitvah, akcijah in drugih novostih, obdelujemo vaš elektronski naslov. V nakupnem procesu v naši spletni trgovini obdelujemo tudi vaše uporabniško ime in geslo, ime in priimek, elektronski naslov, vaš naslov ali naslov podjetja, v imenu katerega nakupujete in druge nastavitve.
Sledimo temu, katere izdelke si ogledujete v naši spletni trgovini, preko katere naprave dostopate ter katere izmed naših ponudb, posredovanih preko e-pošte, so vas zanimale. Na podlagi tega izdelujemo dodatne podatke, da bi vam lahko posredovali ponudbe po vaši želji ter da bi lahko v prihodnje našo spletno trgovino in storitve še izboljšali.

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

  1. identifikacijski podatki, ki obsegajo ime in priimek, uporabniško ime in geslo ter ID za DDV, če ste pravna oseba;
  2. kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami, predvsem e-naslov, telefonsko številko, naslov za dostavo, naslov za račun in vaše profile na družbenih omrežjih;
  3. vaše nastavitve, ki obsegajo podatke o vašem računu, predvsem shranjene naslove za dostavo, profile, naročila na novice, članstva v programih zvestobe, nakupovalne sezname, iskane izdelke ter vaše ocene in komentarje o artiklih in storitvah;
  4. podatke o vaših naročilih, ki obsegajo predvsem podatke o naročenih artiklih in načinu plačila, vključno s številko bančnega računa, ter podatke o reklamacijah;
  5. podatke o vaših spletnih navadah, povezavah, na katere klikate, načinu iskanja in pomikanja po naši spletni strani in podatke o napravah, s katerih dostopate do spleta, kot so IP naslov in z njim povezana lokacija, ID naprave, njeni tehnični parametri, kot je operacijski sistem, različica, ločljivost zaslona, izbrani brskalnik in različica le-tega ter podatke, pridobljene iz piškotkov in podobnih tehnologij za prepoznavanje naprav;
  6. podatke o vašem vedenju v povezavi z branjem sporočil, ki vam jih pošiljamo, predvsem čas, potreben za odprtje sporočila in podatke o napravah s katerih dostopate do spleta, kot so IP naslov in z njim povezana lokacija, ID naprave, njeni tehnični parametri, kot je operacijski sistem, različica, ločljivost zaslona, izbrani brskalnik in različica le-tega;
  7. izpeljane podatke, med katere sodijo osebni podatki, pridobljeni iz vaših nastavitev, podatki o izdelkih, ki jih pri nas kupite, podatki o vaših spletnih navadah in vedenju v povezavi z branjem sporočil, ki vam jih pošiljamo; gre predvsem za podatke o spolu, starosti, finančnih razmerah, potrošniških navadah in odnosu do različnih artiklov in storitev.

Na kateri pravni podlagi obdelujemo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili, dokler ne prekličete svojega soglasja, vendar najdlje pet let po preteku koledarskega leta, v katerem ste podali svoje soglasje.

Ali bomo vaše osebne podatke razkrili tretjim osebam ali jih prenesli izven EU?

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam. Za potrebe pošiljanja novic sodelujemo s pogodbenim partnerjem v ZDA, ki za nas izvaja storitev masovnega obveščanja. Pogodbeni partner je certificiran v okviru Ščita zasebnosti (Privacy Shield), kar ga zavezuje, da zagotavlja ustrezne zaščitne ukrepe za varstvo vaših osebnih podatkov.

Kakšne so vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov?

Kadarkoli lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, njihov popravek ali izbris, zahtevate omejitev obdelave ali ugovarjate obdelavi. Imate tudi pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov. Zahtevo glede uresničevanja vaših pravic glede obdelave osebnih podatkov nam lahko pošljete na nabiralnik@kofetartca.si.
Svojo privolitev v obdelavo osebnih podatkov za pošiljanje obvestil in novic lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi te privolitve za obdobje pred preklicem. Pod pogoji, ki jih določa veljavna zakonodaja, vas bomo obvestili v primeru kršitve varstva osebnih podatkov. Vaše zahteve bomo izvršili brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru v enem mesecu po prejemu zahteve, razen če veljavni predpisi ne določajo drugače.
Ob upoštevanju kompleksnosti in števila zahtev se lahko ta rok podaljša za največ dva meseca. O vsakem takšnem podaljšanju vas bomo obvestili v enem mesecu po prejemu zahteve skupaj z razlogi za zamudo.
Če menite, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu z veljavno zakonodajo, lahko pri Informacijskem pooblaščencu vložite pritožbo na elektronski naslov gp.ip@ip-rs.si ali po navadni pošti na naslov Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana.
FollowFb.Ins.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.

Na naši stran uporabljamo piškotke, ki analizirajo uporabo naše spletne strani in nam pomagajo zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o uporabi naše spletne strani delimo tudi z našim analitičnim partnerjem, ta pa jih lahko združuje z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali, ali tistimi, ki ste jih zbrali od vaše uporabe drugih storitev. Google pravilnik o zasebnosti>