Piškotki

Naša stran uporablja piškotke – majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vašem računalniku. Na splošno se piškotki uporabljajo za ohranjanje uporabniških nastavitev, shranjevanje informacij (npr. nakupovalni vozički) in posredovanje anonimnih podatkov za sledenje aplikacijam, kot je npr. Google Analytics. Piškotki praviloma želijo izboljšati izkušnjo brskanja. Če pa jih morda želite onemogočiti, je najučinkovitejši način za to v vašem brskalniku. Predlagamo vam, da si pomagate s poglavjem Pomoč v vašem brskalniku ali več o tem preberete na spletnem mestu About Cookies (v angleškem jeziku).

FollowFb.Ins.
...
Nazaj

Tvoja košarica

0

V košarici ni izdelkov.

Skupaj
0.00 
Zaključi nakup
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
Facebook
Facebook uporabljamo za sledenje povezavam z družbenimi mediji.

Na naši stran uporabljamo piškotke, ki analizirajo uporabo naše spletne strani in nam pomagajo zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o uporabi naše spletne strani delimo tudi z našim analitičnim partnerjem, ta pa jih lahko združuje z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali, ali tistimi, ki ste jih zbrali od vaše uporabe drugih storitev. Google pravilnik o zasebnosti>